Programjaink

Programjaink

Szakmai gyakorlat

Lehetőséget biztosítunk, hogy felsőoktatásban tanuló hallgatóként a kötelezően előírt szakmai gyakorlatodat nálunk töltsd. A szakmai gyakorlat időtartama az SZTE TTIK Informatikai Tanszékcsoport aktuális szabályozása alapján 160 vagy 240 óra. A kötelező szakmai gyakorlat alatt olyan feladatot kapsz nálunk, amely összhangban van a szakirányoddal és az eddig megszerzett ismereteiddel, valamint cégünk aktuális céljaival. Erre a programra elsősorban az alkalmazás fejlesztés, programozás iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését várjuk.

Gyakornoki program

Rendelkezel minimum 4 lezárt szemeszterrel és várhatóan 2016-ban szerzed meg a diplomádat (záróvizsga). Gyakornoki programunk 6 hónapig tart, amely után határozatlan időtartamú főállású munkaszerződés megkötésére is van lehetőség mindkét fél megelégedése és ez irányú elköteleződése esetén. Gyakornoki programunk alatt a munkaidő rugalmas, de minimum heti 20 órát teljesítened kell.

Frissdiplomás program

Tanulmányaidat 2014 vagy 2015-ben fejezted be és még nem rendelkezel munkahelyi tapasztalattal. A program maximum 12 hónapig tart, díjazásod egyedi megállapodás tárgyát képezi.