Területek és elvárások

Programozás, alkalmazás-fejlesztés

Programozás

Rendszeresen használjuk a PHP, Java, Javascript, XHTML, CSS program- és jelölőnyelveket, adattárolásra és adatcserére MySQL, PostgreSQL adatbázis kiszolgálókat vesszük igénybe.
Elvárások:
láttál már verziókezelő rendszert, ismered a PHP nyelvet és járatos vagy az adatbázisok kezelésében.

Rendszerüzemeltetés

Rendszerüzemletetés

Budapesti szerver központunk a magyar Internet szívét jelentő BIX-ben (Budapest Internet Exchange) található, ahol ügyfeleink virtuális web- és adatbázis szervereit üzemeltetjük, illetve külső, ügyfeles gépeket helyezünk el. Ügyfeleink természetesen igénybe vehetik domain név regisztrációs és üzemeltetési, valamint ISP szolgáltatásainkat is.
Elvárások: rendelkezel alapvető hálózati és hardver ismeretekkel, láttál már Linux-ot, LAMP rendszert és a parancssoros felülettől sem riadsz vissza.

HTML, Front-end, Sitebuild

HTML

A legtöbb website sikeréhez jól átgondolt html-es munka is szükséges. Alkalmazunk html, html5, xhtml, Javascript, CSS technikákat, amelyek segítségével kialakítjuk a felhasználói felületeket, a site elemeit. Fejlesztéseinkben figyelembe vesszük a legelterjedtebb böngészők jellegzetességeit, törekszünk a nemzetközi szabványok betartására és alkalmazására.
Elvárások: ismered és tudod használni a HTML jelölőnyelvet és a CSS-t. Rendelkezel legalább minimális JavaScript és Adobe Photoshop ismeretetekkel.

Projektvezetés

Projektvezetés

A weboldalak fejlesztését projektek keretében valósítjuk meg. A projektek során ügyfeleinkkel egy dedikált projektvezető áll közvetlen kapcsolatban. A projektvezetők feladata az egyes, fentebb felsorolt területek feladatainak koordinálása, általában a kommunikációs és koordinációs tevékenység ellátása. Projektvezetőink ezen kívül - nem utolsó sorban - az egyes területek felelőseinek és az ügyfelek szakembereinek bevonásával szakmai tanácsadást is végeznek.
Elvárások: jól kommunikálsz szóban és írásban, jó a helyesírásod, jó a szervező képességed. Cél, minőség és ügyfél orientált vagy, figyelsz a részletekre. Képes vagy döntéseket hozni, csapatot irányítani.

Arculat tervezés, motion design

Design és flash

Általános arculattervezési szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó logó, website vagy mobilalkalmazás tervezésről. A grafikai terveket a kreativitás és az esztétikus megjelenés legkorszerűbb trendjeinek figyelembevételével készítjük el ügyfeleink folyamatos visszajelzése mellett. Meggyőződésünk, hogy a szoros együttműködés és a jó kommunikáció kiváló design megvalósítást eredményez.
Elvárások: használtál már Adobe Photoshop és Adobe Flash programokat, alapvetően kreatív embernek tartod magad és tartanak Téged.