Általános jelentkezés

Jelentkezésed benyújthatod egy aktuális állásra vagy jelentkezhetsz adatbázisunkba általánosan is. A jelentkezési lap valamennyi megjelölt mezőjét ki kell töltened, ellenkező esetben a jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

Amennyiben konkrét állásra jelentkezel, kollégáink megvizsgálják, hogy megfelelsz-e az elvárásoknak, döntésünkről értesítést küldünk az általad megadott e-mail címre.

Általános jelentkezés esetén megvizsgáljuk, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahol figyelembe vehetjük pályázatod, illetve ha később képességeidnek és adottságaidnak megfelelő álláspályázat jelenik meg, arról értesítést küldünk, és néhány gombnyomással megpályázhatod azt, így nem kell önéletrajzod újból begépelni.

FONTOS

Sikeres regisztráció esetén e-mailt küldünk, amely egy linket tartalmaz. Erre a linkre kattintva meg kell erősítened a jelentkezésed. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat módosítani szeretnéd, bármikor beléphetsz e-mail címed és a megerősítéskor megadott jelszavad segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén ugyancsak elég az e-mail címed és jelszavad megadnod, nem kell önéletrajzod újból módosítani.

Általános jelentkezés