Bemutatkozunk

A nexum-nál dolgozni nem csak egy állás. A nexum-nál dolgozni szemlélet, elhivatottság, törekvés a maximális minőségre, a tökéletes ügyfél centrikusságra.
 
A nexum nem csak egy cég. A nexum egy közösség, ahol barátokat, haverokat találsz és ahol a fél 2-es közös kávézásokat, a céges rendezvényeket és céges kirándulásokat is imádni fogod.Mi a nexum-nál mind elkötelezettek vagyunk a szakmánk iránt, így vélhetően még akkor is tanulhatsz nálunk újat, ha már úgy gondoltad senki nem fog tudni Neked újat mutatni.

A filozófiánk az, hogy megtartsuk a magasan képzett kollégáinkat, így többen is már 8-10 éve erősítik csapatunkat. Bízhatsz benne, hogy ha jól dolgozol nálunk biztos állásod és rendszeresen érkező fizetésed lesz. Felejtsd el a nyakkendőt - hacsak nem ügyféllel tárgyalsz -, szokj hozzá a rugalmas munkaidőhöz, a nyáron hűtött, télen fűtött irodákhoz és a legmodernebb eszközökhöz. 
Biztos lehetsz abban, hogy programozóként nem kell arculatot tervezned, grafikusként pedig programkódot írnod. Minden területre külön kollégáink vannak, így tisztán azzal foglalkozhatsz, amire jelentkeztél.


 
Magyarország legnagyobb cégeinek dolgozunk Szegeden és Budapesten, így nem árt, ha van Benned pro aktivitás és kreativitás, és határozottan éhes vagy a közös sikerekre.
 
Ha még többet szeretnél megtudni rólunk, látogasd meg weboldalunkon a történetünk, referenciáink és ügyfeleink menüpontot.
 
Dolgozz velünk, dolgozz nálunk!